"… that he will begin to seek and can find that true centre, which is everywhere and nowhere." (N. Sri Ram)

Open dag op het Internationaal Theosofisch Centrum in Naarden – zaterdag 2 september 2017

September 1st, 2017 at 17:34

Programma, opening door Burgemeester Han ter Heegde van Gemeente Gooise Meren

Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 9.30, waarna Burgemeester Han ter Heegde om 10.00 uur de dag opent, gevolgd door Tim Boyd, de Internationale President van de Theosophical Society en korte bijdragen van de deelnemende organisaties. Vanaf 10.30 is de informatiemarkt geopend, waarna vanaf 11.00 de organisaties vier keer belangstellenden welkom heten voor een workshop of gespreksgroep. Zo kan men kennis maken met diverse aspecten van theosofie, zoals een kennismakingscursus en meditatiecursus, met het werk van de Vrij Katholieke Kerk, Krishnamurti, Raja-Yoga, Energy Healing, Boeddhistische retraites, Soefisme en Tafelronde.

Kinderen zijn welkom

Ouders met kinderen tussen 3 en 16 jaar zijn danook ook van harte welkom. Naast deelname aan de workshop van Tafelronde, een vereniging waar kinderen zich spiritueel kunnen ontplooien door ceremonies en creatieve activiteiten, wordt er voor de rest van de dag voor kinderopvang gezorgd.

Locatie Meentweg 9, 1411 GR Naarden (vind hier een gedetailleerde routebeschrijving)

Meer informatie zie de Activities Agenda op deze site.

Screenshot - 01-09-17 - 18:18:48

Comments are closed.