"… that he will begin to seek and can find that true centre, which is everywhere and nowhere." (N. Sri Ram)

Retreat with Tran-Thi Kim-Diêu on Viveka-chudamani

August 29th, 2013 at 12:33

ITC is very pleased to be able to offer a range of attractive programs. The next program will be a silent retreat with Tran-Thi Kim-Diêu from 8 to 12 October. From the program:

The Crest Jewel of Discrimination”, is considered a great treasure of spiritual literature. It is indeed a compendium of the Upanishads holding the gist of advaita vedanta philosophy. Moreover, it is a powerful aid to every earnest student who yearns to inquire into the depth of the true nature of the Self, and thus to prepare oneself for Self-realization.

More information can be found in the Activities Agenda, including the Registration leaflet

Retraite met Tran-Thi Kim-Diêu over de Viveka-chudamani

Het ITC in Naarden is blij regelmatig aantrekkelijke programma’s te kunnen bieden. Het eerstvolgende programma is een – Engelstalige – retraite met Tran-Thi Kim-Diêu rond Viveka-chudamani. Uit het programma:

Het “Kroonjuweel van Onderscheidingsvermogen” wordt beschouwd als een grote schat in de spirituele literatuur. Het is als zodanig een samenvatting van de Upanishads, met de kern van de advaita-vedanta filosofie. Bovendien is het een krachtig hulpmiddel voor iedere serieuze student die vurig verlangt door te dringen in de diepte van de echte natuur van het Zelf en zich daardoor voorbereidt voor Zelf-realisatie.

Meer informatie kan gevonden worden in de Activities Agenda op deze site, waaronder de Inschrijvingsfolder

Comments are closed.