"… that he will begin to seek and can find that true centre, which is everywhere and nowhere." (N. Sri Ram)

Vriendendag ITC Zondag 3 maart 12.30 in Ashrama

February 14th, 2013 at 12:12

Het is weer hoog tijd om bij te praten, want er gebeurt veel op het ITC! Binnenkort wordt een begin gemaakt met het plaatsen van drie blokhutten. Het is nu al duidelijk hoe dit er uit komt te zien. De Bos & Tuin groep zal iets vertellen over de inrichting van het gebied rond de blokhutten. Dat wordt een bijzondere plek op het ITC. Bovendien wordt een nieuwe schuur voor Tafelronde gebouwd. We laten de nieuwe site van ITC zien www.itc-naarden.org, evenals de veranderingen in de bibliotheek en de Besant Hall. Ook staat een aantal heel boeiende programma’s op stapel. We horen graag hoe u hier over denkt.

U bent van harte welkom. De koffie staat klaar om 12.30 in Ashrama. Neem eventueel een boterham mee. Het programma begint om 13.00.

Comments are closed.